Hulp bij nalatenschappen

De juiste hulp bij afwikkelen en voorbereiden nalatenschappen

Er komen veel emoties kijken na het overlijden van een dierbare. Maar er moet ook veel geregeld worden voor het afwikkelen van de nalatenschap. Een RegisterExecuteur regelt alles professioneel en transparant voor nabestaanden.

Daarnaast helpen we om de eigen nalatenschap bij leven zorgvuldig voor te bereiden waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan. We leggen hier uit wat de RegisterExecuteur voor u kan betekenen.

Afwikkelen nalatenschap

Als een dierbare is overleden is er vaak sprake van allerlei emoties. Maar daarnaast moet er ook veel geregeld worden voor het afwikkelen van de nalatenschap.

Ontzorgen

Een RegisterExecuteur is deskundig op het gebied van het afwikkelen van nalatenschappen. Alle juridische, administratieve, financiële en fiscale zaken die komen kijken bij de zaken rondom de nalatenschap regelen zij professioneel en transparant voor u.

Onpartijdig en onafhankelijk

Het afwikkelen van een nalatenschap is regelmatig oorzaak dat sluimerende conflicten groot en oncontroleerbaar worden. Het kan verstandig zijn om met een onafhankelijke partij te werken die zorgt dat alle zaken rondom een nalatenschap worden geregeld. Een RegisterExecuteur werkt op een transparante manier waarbij de erfgenamen op de hoogte worden gehouden van het hele proces door inzicht in het persoonlijke digitale nalatenschapsdossier.

Lees er alles over op deze pagina »

Voorbereiden nalatenschap

Over Stichting RegisterExecuteur

Wij zijn een landelijk opererende organisatie die gespecialiseerd is in de zakelijke en financiële voorbereiding en afwikkeling van nalatenschappen.
De RegisterExecuteur heeft een gedegen juridische en fiscaalrechtelijke opleiding gevolgd en heeft een ruime werkervaring.

Bij de uitoefening van zijn werkzaamheden kan de RegisterExecuteur een beroep doen op de Expertisedesk van de centrale organisatie. De Expertisedesk zorgt er ook voor dat de RegisterExecuteur altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Zoekt u een RegisterExecuteur bij u in de buurt? Klik hier!