Nieuw! De GoedIdee Voogdijverzekering van Dazure in samenwerking met Stichting RegisterExecuteur

In het leven zijn er momenten waarop je wordt herinnerd aan de kwetsbaarheid van het bestaan en het belang van voorbereiding voor de toekomst. Met deze gedachte introduceert Dazure, in samenwerking met de Stichting RegisterExecuteur, een uniek product: de GoedIdee Voogdijverzekering.

Wat maakt de GoedIdee Voogdijverzekering uniek?

Dit pakket is meer dan een verzekering; het is een oplossing die de zorg voor de toekomst van onze kinderen waarborgt.

Deze verzekering is zorgvuldig samengesteld en biedt:

  • Aangepaste financiële ondersteuning: Met een eenmalige, lineair dalende uitkering op maat per kind, zorgt deze verzekering voor financiële stabiliteit op de momenten dat het nodigst is.
  • Deskundige voogdijbegeleiding: Begeleiding bij het vastleggen van de voogdij, zodat je de zekerheid hebt dat jouw kinderen in goede handen zijn als jou iets overkomt.
  • Ondersteuning voor de voogd: Een eenmalige uitkering voor de voogd biedt extra middelen om de zorg voor de kinderen te ondersteunen.
  • Begeleiding bij nalatenschap: Expertise van een RegisterExecuteur bij de afwikkeling van de nalatenschap, wat zorgt voor een gestroomlijnd en correct proces.
Indra Frishert van Dazure met haar enkele jaren geleden geboren dochter.
Indra Frishert van Dazure met haar enkele jaren geleden geboren dochter.

Het belang van voorbereiding

Indra Frishert , mede-eigenaar van Dazure, benadrukt het belang van voorbereiding op onvoorziene omstandigheden. “Mensen denken vaak dat zij niet te maken zullen krijgen met onverwachte gebeurtenissen. Wij willen hen de rust bieden die komt met het weten dat hun kinderen beschermd zijn, wat er ook gebeurt.

Raymond Mars van de Stichting RegisterExecuteur voegt toe: “Zeker bij ouders met jonge kinderen heeft een overlijden een enorme impact. Het is essentieel dat de nalatenschap zorgvuldig en volgens wettelijke regels wordt afgehandeld. Deze verzekering biedt de nodige ondersteuning en voorbereiding.


Voor meer informatie over dit complete voogdijpakket, bezoek Dazure’s GoedIdee Voogdijverzekering.

Thema's in dit bericht: