Stichting RegisterExecuteur

Uw betrouwbare specialist voor alles rondom nalatenschappen

Er komen veel emoties kijken na het overlijden van een dierbare. Maar er moet ook veel geregeld worden voor het afwikkelen van de nalatenschap. Een RegisterExecuteur regelt alles professioneel en transparant voor nabestaanden.

Een RegisterExecuteur is de professional die klanten ondersteunt bij de juridische, administratieve, financiële en fiscale voorbereiding en afwikkeling van hun nalatenschap. Lees alles over de opleiding en cursussen.

Ingewikkelde papieren

Belastingaangifte bij een onverdeelde nalatenschap: complexer dan je denkt

3 mei 2024

We leven momenteel in belastingtijd en iedereen moet aangifte van de inkomstenbelasting over het jaar 2023 doen. Dat moet je ook doen als je erfgenaam bent en als de afwikkeling van de nalatenschap nog niet is afgerond.

Lees verder »

Samenwoners, erven jullie wel van elkaar?

26 april 2024

Ben jij iemand die samenwoont? Dan is het goed om het volgende te controleren: als jij en je partner alleen een (notariële) samenlevingsovereenkomst hebben met een verblijvingsbeding, is er een grote kans dat zaken verkeerd of in het minst slechte geval anders kunnen uitpakken dan de bedoeling was.

Lees verder »

Voor nu en later

27 maart 2024

In het programma “Voor nu en later” van RTV Apeldoorn is wederom aandacht besteed aan het thema overlijden, nalatenschappen en testamenten. Aan het woord zijn Nicole van den Bos van Hof van Afscheid en Raymond Mars van Stichting RegisterExecuteur.

Lees verder »

Klantervaringen

Dat ik in een lastige periode alles uit handen kon geven, heeft ons als familie enorm geholpen. We voelden ons bij de hand genomen.

Floortje -

Dat we allemaal mee konden kijken in alles wat er gebeurde tijdens de afwikkeling heeft zoveel discussie voorkomen. Heel fijn!

Bart -

Ik ben wat gewend, maar zo'n erfenis is uiteindelijk echt complex. Jullie zijn echt de professional die weten van het hoe en wat.

John -

Na veel gedoe bij de erfenis van mijn ouders te hebben gezien wilde ik alles voor mijn eigen kinderen goed regelen. En nu heb ik het gevoel dat ik alles wat ik eraan kan doen ook heb kunnen doen. Stap voor stap zijn wij geholpen om keuzes te maken.

Elsbeth -

Som denk ik: kende ik jullie maar eerder, want dan had de afwikkeling van de nalatenschap van mijn man niet zo'n gedoe geweest. Maar nu heb ik wel mijn zaken zelf goed geregeld!

Kristel -

Veelgestelde vragen

Nullam vel ante justo. Sed quis mi vel diam ultricies bibendum. Integer non sapien est. In at dui dolor. Vivamus imperdiet egestas magna, at commodo ante auctor sit amet. Cras tristique ut augue a sodales. Aenean orci risus, congue vitae iaculis non, congue eu erat.

Meer informatie

Slimme tips voor je nalatenschap bestaan niet.

Download onze algemene brochure voor meer informatie over het voorbereiden en afwikkelen van nalatenschappen.

Oriënteer je met onze uitgebreide brochure.